Hoe maak je er een compleet kinderfeestje van?

Je hebt een pakket van Pret met Jet zodat je lekker kunt gaan knutselen met de kinderen op het kinderfeestje van je kind. Maar hoe geef je het complete feestje nou vorm? Hier een paar tips & tricks :)

Begin het feestje met cake versieren, wij hadden hiervoor een hotelcake in plakken gesneden en allerlei lekkere dingen in bakjes gedaan om de cake mee te kunnen versieren, denk hierbij aan hagelslag, vruchtenhagel, m&m's, spekjes, zure wormen etc. Je doet bij elk kind slagroom op de cake en ze kunnen beginnen met versieren.

Hierna kan je voor de jarige gaan zingen met de kinderen. Je kan hiervoor zacht op de achtergrond verjaardagsliedjes aanzetten zodat de kinderen makkelijker meezingen. Een wat minder bekend maar heel leuk liedje: He kanjer dit is je verjaardag. Na het zingen kan de jarige de cadeautjes gaan uitpakken.

Nu is het tijd om te gaan knutselen. Alle tips & tricks hiervoor heb je op papier in de Pret met Jet feestdoos! Sommige kinderen zullen eerder klaar zijn dan andere kinderen, het is daarom handig om een spelletje op de grond klaar te leggen voor de kinderen die klaar zijn. Zo kunnen de andere kinderen rustig verder knutselen. 

Na het knutselen kan je afsluiten met patatjes en snacks. Wij hadden hiervoor een plastic kleed over de tafel gedaan. zodat we alle patat & snacks op de tafel konden "gooien".  We vroegen aan elk kind welke saus ze wilden en deden dit ook op de tafel. Het dippen kon beginnen! De kinderen vonden dit erg leuk om te doen & dit is dus zeker een aanrader!