Over Pret met Jet

 

Wie zit er achter Pret met Jet?

Ik ben Jetske Hanschen, 21 jaar en studeer Pedagogische Wetenschappen. Iedereen die ik leer kennen heeft eigenlijk al vrij snel door dat mijn passie bij kinderen ligt. Door corona kon mijn bijbaantje in de kroeg niet meer doorgaan en kreeg ik wat meer vrije tijd. Ik wou deze tijd niet opvullen met eindeloos netflixen dus bedacht om iets te gaan doen met mijn passie. Daar kwam Pret met Jet uit voort. Ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik ;)

Waarom bied ik kinderfeestpakketten aan?

De reden dat ik knutselpakketten aan bied is omdat ik vroeger altijd erg trots thuis kwam van een knutselfeestje. Een knutselfeestje voorbereiden kost normaal veel tijd en daarom worden er tegenwoordig minder knutselfeestjes gegeven. Om de knutselfeestjes terug te brengen bied ik knutselpakketten aan met daarin alle benodigdheden voor een geslaagd, makkelijk en origineel feestje voor uw kind! 

Waarom bied ik gezinspakketten aan?

Door de lockdown kunnen we allemaal minder leuke dingen doen. Ik hoop dat jullie met een gezinspakket toch een middagje het gevoel hebben dat jullie even uit de sleur zijn.